Opinia Timisoarei

Remiza alba in penultimul amical al verii. Primul test in care Ripensia Timisoara nu inscrie

TIMISOARA. Ripensia Timisoara incheiat la egalitate, 0-0, meciul de verificare jucat in compania colegei din liga secunda Viitorul Targu Jiu.

CITESTE SI: SSU Politehnica Timisoara a invins amical CA Oradea. Un jucator aflat in probe a semnat pentru 2 ani cu clubul violet 

Duelul disputat pe stadionul din Drobeta Turnu Severin a fost unul care a stat sub semnul echilibrului doar pe tabela de scor, deoarece marile situatii de a inscrie au apartinut formatiei timisorene.

Radu Rogac a avut cea mai buna ocazie a primei parti, cand mingea trimisa de el a lovit bara.

In repriza a doua Golda a ratat doua bune oportunitati, iar o alta i-a revenit colegului sau din atac, Nemanja Sokovic, care a trimis cu capul, pe langa poarta din pozitie buna.

S-a incheiat 0-0, singurul meci de pana acum din perioada de pregatire in care Ripensia nu a inscris.

Cosmin Petruescu a trimis in teren urmatoarea formula: Rus – Morariu, Tieranu, Rogac, Gladun, Coulibaly, Stoi, Vasluian, Ene, Rotea, Golda. Au mai intrat pe parcurs: Lupu, Andrei Macritchii, Valeri Macritchii, Lalic, Piftor, Taras si Sokovic.

Ripensia i-a avut la acest amical in probe pe portarul Marc Lupu, un tanar de 17 ani, care ultima data a fost la Sepsi Sfantu Gheorghe, dar si pe mijlocasul Alexandru Rotea, un tanar de 18 ani venit de la UTA.

Formatia ros-galbena va dispuat ultimul amical sambata, de la ora 11, pe stadionul Electrica, impotriva concitadinei ASU Politehnica.

Exit mobile version