Noutati :

Relatii economice mai stranse intre Romania si Serbia. S-a deschis Camera de Diplomatie Comerciala cu Republica Serbia, la Timisoara. Video

5 februarie, 2020 - 05:22 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Moment istoric, miercuri, la Timisoara. Initierea si mentinerea dialogului si relatiilor de afaceri dintre Romania si Serbia, dezvoltarea relatiilor cu autoritatile celor doua tari, dar si acordarea de consultanta institutiilor si agentilor economici.  Acestea sunt doar cateva dintre principalele obiective pe care Camera de Diplomatie Comerciala cu Republica Serbia si le-a propus, chiar de la deschiderea oficiala a organizatiei, miercuri, la Timisoara.

„Camera de Diplomatie Comerciala cu Republica Serbia este o organizatie neguvernamentala, non profit si fara caracter politic, infiintata cu scopul comun de a initia si organiza relatii cu entitati guvernamentale si neguvernamentale si de a interactiona eficient, continuu si cu profesionalism pentru dezvoltarea mediilor de afaceri – in special – si a interesului economic international pentru care a fost creata, in general”, a spus Marina Rodica Mosulea, presedintele Camerei de Diplomatie Comerciala cu Republica Serbia.

Practic, organizatia vine in sprijinul tuturor firmelor si institutiilor din cele doua tari, ajutandu-le fie sa isi dezvolte afaceri, fie in relatiile bilaterale, fie in organizarea si promovarea de evenimente economice, turistice sau de educationale.

La momentul festiv de inaugurare, desfasurat la Timisoara, au luat parte reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, ai institutiilor publice, in prezenta consulului Republicii Serbia la Timisoara, Vladan Tadic, si a mai multor oameni de afaceri din tara vecina, dornici sa colaboreze cu mediul economic din Romania.

VIDEO: George StefanitaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...