Opinia Timisoarei

Reincepe urgia! COD PORTOCALIU in jumatatea de sud a tarii! Judetul Timis ramane sub COD GALBEN pana marti!

De duminica seara, de la ora 18 si pana luni, judetele din sud-vestul tarii sunt sub cod portocaliu de ninsori abundente, au anuntat meteorologii. Luni codul portocaliu ar urma sa fie extins la nivelul intregului sud al tarii.

COD PORTOCALIU- Intervalul: 12 februarie, ora 18 – 13 februarie, ora 14

Va ninge abundent in partea de sud-vest a tarii, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 30 cm.

COD GALBEN – Intervalul: 12 februarie,ora 18 – 13 februarie, ora 12

In toate judetele din Muntenia, precum si in judetele: Galati, Vrancea, Covasna, Timis si Hunedoara, dar si in zona de munte a judetelor Brasov si Sibiu va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 40 – 50 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

COD PORTOCALIU – Intervalul: 13 februarie,ora 12 – 14 februarie, ora 02

Va ninge abundent in partea de sud si sud-esta tarii, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 30 cm si izolat 50 cm.

COD GALBEN – Intervalul: 13 februarie,ora 12 – 14 februarie, ora 02

In judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara si Timis va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 – 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

COD PORTOCALIU – Intervalul: 14 februarie,ora 02 – 14 februarie, ora 14

Va ninge abundent in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 60 -70 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zapada, ce va depasi local 30 cm.

COD GALBEN – Intervalul: 14 februarie,ora 02 – 14 februarie, ora 14

In judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 – 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

Sursa foto: daylife.com

Exit mobile version