Opinia Timisoarei

Regele Mihai a fost externat, dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare. Ce spun medicii?

Regele Mihai a fost externat, dupa 17 zile de spitalizare, la Lausanne. Reprezentantii birouluid e presa al Casei Regale au anuntat ca starea de sanatate a Majestatii Sale este stabila, insa recuperarea va fi una de lunga durata si atent supravegheata.

„Regele a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie. Starea generala a Regelui este stabila. Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere. Pentru zilele urmatoare, Principesa Elena va continua sa fie alaturi de Regele Mihai I si Regina Ana, parintii sai”, se arata in comunicatul de remis de Biroul de Presa al Casei Regale.

Regele Mihai a suferit recent o interventie chirurgicala si a fost diagnosticat cu leucemie. Avand in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana sa dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteta Sa Regala principesa Margareta.

Citeste mai mult aici.

 

Exit mobile version