Opinia Timisoarei

Reduceri la vacante pe malul marii. A inceput programul ‘Litoralul pentru toti’

Programul „Litoralul pentru toti”, editia de toamna, a inceput. Turistii care vor merge la mare ar putea plati chiar si cu 70% mai putin fata de tarifele din iulie.

CITESTE SI: Aeroportul Timisoara, pe podiumul national in privinta numarului de pasageri. Cea mai frecventata cursa este cea de Bucuresti

Astfel, cei care doresc sa mearga la mare intre 1 si 30 septembrie, vor plati pe cazare intre 50 si 140 de lei pe zi, iar biletele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta.

„Aflat la a 36-a editie, programul special <Litoralul pentru Toti> prezinta acelasi interes din partea turistilor ca si acum 18 ani, cand a fost lansat, fiind singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Pentru a veni in sprijinul turistilor, multe hoteluri intrate in program mentin aceleasi tarife nemodificate de 7 ani, desi costurile utilitatilor au suferit in toata aceasta perioada majorari de peste 60%, iar in unele cazuri chiar s-au dublat. Si in cadrul acestei editii, sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta”, au precizat cei de la Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

In total, in program s-au inscris 49 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie peste 3.600 de locuri de cazare.

Citeste mai mult aici.

Exit mobile version