Noutati :

Reduceri la calatorii cu plecare din Timisoara! Oferte de concedii in America, Italia, Spania sau Grecia la Targul de vacante

3 martie, 2012 - 03:12 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Croaziera in Mediterana, circuit cu avionul in America Latina, bronz in Grecia sau romantism in orasul unde a fost inventata pizza – Napoli! Toate ofertele de concediu sunt la targul vacanta de la Iulius Mall.

A zecea editie a targului de turism „Shop-ul de vacanta” a adunat reprezentanti ai 35 de agentii care le ofera timisorenilor cele mai bune variante de petrecere a concediului, fie ca vorbim despre cel de Paste, de un miniconcediu de 1 mai sau de vacanta din mijlocul verii.

Cehia-Germania cu autocarul costa 295 de euro de persoana pentru 8 zile, iar 7 nopti la Napoli, cu excursii si multe obiective de vizitat (orasul NApoli, Vezuviu, Insula Capri s.a.), inseamna 385 de euro pentru o persoana.

Un circuit in America de Sud costa 995 de euro de persoana. In cele 16 zile de vacanta sunt vizitate cele mai importante obiective de pe continent: capitala Boliviei – Lima, Nazca, Copacabana, lacul Titicaca, Machu Pichu s.a.m.d.

Sunt foarte multi care au venit astazi sa se intereseze de oferte. Cele mai multe persoane intreaba de preturi, dar unii si-au facut si rezervari. Acum e mai profitabil pentru ca avem si reduceri“, ne-a spus Ileana Cozma, reprezentanta unei agentii de turism.

O alta reprezentanta a precizat ca cele mai multe detalii sunt cerute pentru obiectivele din Europa, pentru ca acestea sunt si mai ieftine, Grecia si Spania fiind cele mai cautate.

Targul de vacanta poate fivizitat sambata si duminica, intre orele 10-22.

FOTO: Ervin Boer

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor