Opinia Timisoarei

Recursul privind custodia Irinei Columbeanu a fost amanat! Iri despre sora Monicai, Ramona Gabor: E o femeie de moravuri usoare, chiar prostituata

Astazi la Tribunalul Bucuresti se judeca recursul depus de Monica Columbeanu, cu privire la custodia Irinei pana la definitivarea divortului. Tot luni, la Judecatoria Buftea, va avea loc prim infatisare in cazul divortului dintre omul de afaceri si fotomodel.
Magistratii vor hotari in cazul recursului depus de Monica, dupa ce Irinel a primit custodia fetitei lor, la demararea procesului de divort. Recursul este  judecat luni dimineata, iar dupa-amiaza Monica si Irinel se vor intalni la Judecatoria Buftea unde are loc prima infatisare in cazul divortului.

Primul care a sosit la tribunal luni dimineata, in jurul orei 8.30, a fost Irinel. O jumatate de ora mai tarziu a avjuns si Monica.

Nici unul, nici celalalt nu a vrut sa faca declaratii sau sa discute cu presa. Moni si Iri au inrat in sala de judecata fara sa isi arunce o privire. Omul de afaceri s-a asezat in prima banca, alaturi de avocatii lui, iar Monica doua randuri mai in spate.

In jurul orei 10, magistratii au decis: pocesul de custodie a micutei Irina Columbeanu s-a amanat pentru data de 4 aprilie. Moni le-a cerut sa o lase sa işi ia fetita acasa: „Va rog sa imi dati copilul, nu l-am mai vazut de atata amar de vreme. Patru ani nu a fost nici o problema, iar acum nu mai sunt o mama buna?”, a declarat bruneta.

Replica sotului ei a fost insa dura. Irinel Columbeanu a ridicat doua degete, inainte de a se adresa instantei, apoi a declarat: „Nu pot sa i-o las pe Irina mamei ei pentru ca Monica locuieste acum cu sora ei, care este femeie de moravuri usoare, chiar prostituata”.

Exit mobile version