Opinia Timisoarei

Real pune lacatul pe hipermarketul de langa Aeroportul International Timisoara. Este primul magazin din tara care se inchide

TIMISOARA. Real inchide primul hipermarket din tara, pe care l-a deschis in urma cu 2 ani, chiar in Timisoara. Este vorba despre Real Timisoara Est, care, potrivit directorului hipermarketului, este amplasat intr-o zona a orasului mai putin dezvoltata.

Desi sunt impatimiti dupa cumparaturi, timisorenii nu prea au preferat Realul de langa Aeroportul International Traian Vuia. Unitatea va fi inchisa in luna martie a anului viitor, iar angajatii vor fi trimisi sa lucreze in alte parti.

“Decizia de a inchide un magazin nu este niciodata una usoara, dar, daca este imperios necesara, atunci trebuie luata. Magazinul s-a dovedit a fi amplasat intr-o locatie ale carei planuri de dezvoltare nu s-au materializat, ceea ce a generat pierderi importante pentru compania noastra”, a explicat Michel Lamoot, director general al hipermarketului.

Timisoara este, de altfel, primul oras din Romania in care Real si-a deschis magazin, a mai anuntat directorul. Cea de-a doua unitate din oras, cea de langa aeroport, a fost deschisa in decembrie 2009.

Potrivit acestuia, angajatii din unitatea de la Ghiroda vor fi trimisi sa lucreze la alte hipermarketuri ale companiei.

Exit mobile version