Noutati :

Reactia Smarfit dupa incendiul provocat in sala de sport de pe Cetatii, la Timisoara: Vinovatii trebuie sa plateasca

19 octombrie, 2019 - 06:25 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Reprezentantii Smartfit au reactionat dupa incendiul izbucnit sambata in sala de sport de pe b-dul Cetatii din Timisoara. Mai ales ca pompierii sustin, dupa cercetari, ca toate indiciile duc spre o mana criminala.

CITESTE SI: Mana criminala la Smartfit? Pompierii: Cel mai probabil incendiul de la sala de sport din Timisoara a fost aprins intentionat 

În această după-amiază, sala Smartfit de pe bulevardul Cetății din Timișoara a fost incendiată, cel mai probabil la comanda unei persoane care a vrut să discrediteze afacerea. Nu au existat victime, nu s-a creat panică, asigurăm clienții și publicul larg că în cadrul Smartfit sunt respectate toate normele de siguranță, evenimentul nefericit de astăzi venind ca o confirmare a capacității Smartfit de gestionare a oricărei probleme. Am pus la dispoziția organelor legii informațiile necesare identificării persoanei care a incendiat intenționat sala, din primele verificări se află în atenția poliției un suspect cu antecedente penale„, precizeaza reprezentantii Smarfit Timisoara.

Am încredere în ancheta Poliției și cred că va ieși la iveală mintea criminală care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoană certată cu legea, a fost doar un instrument într-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice preț să afecteze imaginea Smartfit, după nereușitele legale și mediatice.  Pagubele materiale nu contează, însă încep să mă tem pentru familia și pentru copiii mei” a spus Cosmin Șorban, asociatul majoritar al Smartfit Timișoara.

Smartfit este cel mai mare operator de fitness din vestul României, cu peste 6.000 de clienți și aproape 70 de antrenori. În ultima perioadă, firma a fost asaltată, în presă și la tribunal, de atacuri bine puse la punct, orchestrate de un fost angajat care, prin interpuși, gestionează o sală de sport concurentă și care pregătește deschiderea celei de-a doua săli la 500 m de centrul Smartfit incendiat„, mai precizeaza reprezentantii Smartfit.

Centrele Smartfit au fost promovate și continuă să atragă clienți exclusiv prin campanii de publicitate, prin standarde de calitate și prin cea mai bună infrastructură de fitness din regiune.

Dezaprobăm orice practică de concurență neloială și suntem convinși că publicul și clienții Smartfit nu vor cădea în plasa jocurilor murdare făcute de concurență. Voi face toate demersurile ca vinovații de incendiul de astăzi să plătească pentru fapta lor oribilă. Nu așa se atrag clienții, ce s-a întâmplat astăzi este comportament criminal”, a precizat Cosmin Șorban, asociatul majoritar al Smartfit Timișoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...