Opinia Timisoarei

Reactia PSD la petrecerile anuntate de Nicolae Robu la Timisoara inainte de alegeri!

TIMISOARA. Rivalii politici ai primarului Nicolae Robu sanctioneaza deicizia edilului de a organiza sarbatori populare in preajma alegerilor locale. Reprezentantii PSD Timisoara socotesc ca desfasurarea acestor actiuni are un singur scop, acela de a strange cat mai multe voturi.

CITESTE SI: Trei noi sarbatori la Timisoara, taman inainte de alegeri! Ce petreceri pune la cale Nicolae Robu?

Disperarea lui Nicolae Robu se apropie de cote maxime, astfel ca primarul Timisoarei apeleaza la o strategie prin care incearca o reapropiere fata de electorat. Doar ca face acest gest recurgand la metode marsave si se infrupta fara rusine din bugetul Timisoarei.
Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Nicolae Robu a anuntat organizarea a trei evenimente pe care dansul le considera culturale: Ziua Pensionarilor Timisoreni, Ziua Tinerilor si Ziua Majoratului, toate urmand sa aiba loc in plina campanie electorala si sa fie finantate din bugetul Primariei. Mai mult, edilul pluseaza si spune fara niciun fel de retinere ca aceste evenimente pur electorale vor ajuta Timisoara sa obtina titlul de Capitala Culturala Europeana.
Este foarte trist ca asa intelege Nicolae Robu sa cheltuie banii alocati Agendei Culturale si mai trist este ca poate afirma ca astfel de evenimente vor duce Timisoara spre titlul amintit. Constient, probabil, de ceea ce urmeaza sa se intample peste cateva luni, Nicolae Robu baga adanc mana in buzunarele timisorenilor in incercarea disperata de a castiga voturi, in timp ce orasul nostru nu are niciun proiect concret de Capitala Culturala Europeana. Ii atragem atentia pe aceasta cale domnului Nicolae Robu ca bugetul Timisoarei nu este pusculita dansului pentru campania electorala si ca folosirea banului public in alte scopuri decat cele legale se pedepseste„, se arata intr-un comunicat al PSD Timisoara, iscalit de presedintele organizatiei Florin Birsasteanu.

Exit mobile version