Opinia Timisoarei

Reactia lui Ruben Latcau dupa ce a iesit la iveala ca e ruda cu fostul secretar al Primariei Timisoara Ioan Cojocari

TIMISOARA. Dupa ce colegii de la ZiuadeVest.ro au dezvaluit ca viceprimarul USR PLUS ar fi nepotul celebrului fost secretar al Primariei Timisoara Ioan Cojocari, condamnat si inculpat pentru coruptie in dosare penale rasunatoare si caruia i s-a atribuit perpetuarea mafiei in sanul municipalitatii fiind socotit artizanul mai multor manevre prin care romii ar fi pus mana pe vilele din centrul orasului, a venit si reactia lui Ruben Latcau.

Edilul recunoaste ca familia sa are o legatura cu ‘Nea Jean’, insa una foarte indepartata. Mai precis cu rudele din partea sotiei.

Nu numai că Ioan Cojocari nu îmi este unchi dar l-am văzut doar de câteva ori în viață. Prima dată a fost acum câteva luni, când m-a așteptat în fața biroului și l-am rugat să iasă afară. A doua a fost acum câteva zile, când s-a oprit lângă mine să salute doi angajați ai Primăriei Timișoara. Ioan Cojocari nu a intrat niciodată la mine în birou.
Pentru corecta informare, menționez că singura legătură a mea cu Ioan Cojocari este următoarea: bunicul patern al soției mele a fost vărul tatălui lui Ioan Cojocari. În aceeași logică, dacă urmez arborele genealogic al familiei mele până la bunici și străbunici am vorbi despre sute de persoane cu care mă înrudesc direct sau prin alianță.
Primăria deschisă, performantă și onestă pe care o construim este exact opusul instituției formată din oameni ca fostul secretar general al primăriei. Vom merge înainte pe drumul nostru de reformă, indiferent de cât de mult se încearcă răspândirea refrenului că “toți sunt la fel”, a precizat viceprimarul Ruben Latcau pe pagina sa de Facebook.

Exit mobile version