Opinia Timisoarei

Reactia liderului interimar al PSD Timis, Calin Dobra, dupa ce primarul din Jebel a cerut demisia lui Liviu Dragnea

TIMISOARA. ”Unitate” si ”democratie” sunt cele doua cuvinte ale zilei in filiala PSD Timis, in aceste zile. Presedintele interimar al filialei judetene, Calin Dobra, spune ca importante sunt implemnetarea programului de guvernare si a proiectelor judetului Timis.

CITESTE SI: PSD Timis il sustine in continuare pe Liviu Dragnea. Anuntul presedintelui Calin Dobra

Inca o data se dovedeste ca PSD este un partid viu in care democratia predomina. Sambata am avut sedinta Comitetului Executiv Judetean, unde au fost invitati toti membrii si unde fiecare si-a expus punctual de vedere. Concluzia finala a sedintei este una singura: partidul are nevoie de unitate, e important sa ducem mai departe implementarea programului de guvernare si in mod special implementarea proiectelor judetului Timis”, a declarat Calin Dobra, pentru opiniatimisoarei.ro.

Intrebat daca primarul comunei Jebel, Sabin Bociu si cei din partid care il sustin, vor fi sanctionati, Dobra a declarat ca ”nu se pune in discutie asta”.

CITESTE SI: Primar PSD din Timis: Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii

Despre democratia din partid a scris si deputatul PSD de Timis, Adrian Pau care considera ca nu trebuie puse la indoiala calitatile lui Bociu.

De ce-l acuzam pe Sabin Bociu??? Il cunosc pe Sabin Bociu de multa vreme, iar datorita acestui lucru imi permit sa nu pun la indoiala calitatile pe care le are. Cu atat mai mult principiile sale si faptul ca mereu spune ce gandeste. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi si performanti primari pe care PSD Timis ii are. Faptul ca afirma raspicat, asa cum ne-a obisnuit, ceea ce crede nu este o supriza si nici un lucru rau. Este dovada clara ca suntem membrii unui partid viu, in care democratia inca are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stalp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slabiciuni de care trebuie sa ne debarasam”, a scris pe Facebook, Adrian Pau.

Sabin Bociu, primarul social-democrat din comuna Jebel, judetul Timis, spune ca traieste cu speranta ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii. Mai mult, Bociu, care de 20 de ani este membru PSD, spune ca nu se alatura „grupului de sinucigasi politici” din Comiteul Executiv National al partidului care si-au aratat sustinerea fata de Dragnea.

<Prefer sa deranjez cu adevarul decat sa fac pe plac cu lingusiri!> (Seneca). Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred in valorile stangii, dar nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN! Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gandesc la fel ca mine si ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii, iar PSD, in plenitudinea sa, sa se apropie din nou de idealurile romanilor„, a scris Bociu pe Facebook.

Reactia lui Sabin Bociu vine dupa ce in urma cu o zi PSD Timis anunta ca in sedinta CEx judetean s-a stabilit sustinerea actualei conduceri nationale a partidului si continuarea implementarii programului de guvernare.

Exit mobile version