Opinia Timisoarei

RCM Timisoara joaca ultimul meci din play-off la Baia Mare: Chester Williams vrea sa menajeze o parte din jucatori

RCM Timisoara se afla pe primul loc in clasamentul play-off-ului si si-a asigurat deja dreptul de a juca semifinala pe teren propriu. Astfel, avand in vedere si faptul ca mai multi dintre jucatorii de baza se confrunta cu usoare probleme medicale, Chester Williams va profita pentru a-i urmari la joc, duminica, si pe cei care au evoluat mai putin pana acum.

”O sa mergem la Baia Mare fara o parte dintre jucatorii care sunt accidentati. Dar jucatorii pe care ii voi folosi trebuie sa  demonstreze ca pot tine locul titularilor”, a spus Chester Williams. Jody Rose, Ben Tuiatua, Paula Kinikinilau, Daniel Carpo si Petru Balan vor lipsi la Baia Mare. ”Nu neglijam partida de la Baia Mare, vrem să terminăm play-off-ul pe primul loc, dar meciul din semifinale este vital pentru noi. Acum, oricare dintre cele patru echipe poate castiga titlul de campioana”, a mai spus antreorul RCM-ului.

”Ne-am propus sa facem o figura frumoasa la Baia Mare tinand cont ca peste o saptamana avem semifinala. Adversarul din semifinala il vom afla probabil duminica dupa ce se va incheia ultima tepa din play-off. Mergem la Baia Mare  sa facem o pregatire pentru meciul de saptamana viitoare”, a declarat si viceperesedintele RCM-ului Sorin Doda.

Meciul dintre Timisoara si Baia Mare se va disputa duminica de la ora 16.

Exit mobile version