Opinia Timisoarei

Razie in Timisoara. Peste 150 de masini oprite la intrarile si iesirile din oras. Video

TIMISOARA. Actiune a politistilor la primele ore ale diminetii de marti, la Timisoara.

CITESTE SI: Avocatul Cristian Clipa ataca regulamentul de parcare din Timisoara: Incalca 10 legi. Voi depune plangere la CLT si cer suspendarea la Tribunalul Timis

De la 7.00, zeci de masini au fost trase pe dreapta la iesirile/intrarile din oras, in special pe Calea Sagului si pe Calea Lugojului.

Agentii au pornit radarele si supravegheaza traficul, insa fac si controlul documentelor.

Operatiunea face parte dintr-o actiune nationala de prevenire a accidentelor.

In aceasta dimineața, în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din muncipiul Timișoara pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Punctele de acțiune au vizat principalele căi rutiere de intrare/ieșire din municipiu și zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic.

De la începutul anului, în județul Timiș au fost înregistrate 27 de accidente grave, în urma cărora au decedat 13 persoane.

Cauzele acestor accidente soldate cu persoane decedate, au fost depășirea neregulamentară, indisciplina pietonală și neacordarea de prioritate vehiculelor și pietonilor„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In timpul raziei de marti dimineata de la Timisoara, politistii au verificat 150 de masini si au legitimat 185 de oameni. Agentii de la Rutiera au dat 132 de amenzi, dintre care 49 le-au incasat soferii care au apasat prea tare pedala de acceleratie, iar alte 33 le-au primit timisorenii care au trecut strada prin locuri nepermise.
Opt dintre soferi au ramas fara carnet pentru diferite perioade de timp.

Exit mobile version