Opinia Timisoarei

Razie de proportii la Timisoara, dupa noua stare de alerta ce interzice circulatia fara motiv intre orele 22.00 si 5.00 dimineata. Foto si video

TIMISOARA. Operatiune a politiei la Timisoara noaptea trecuta dupa intrarea in vigoare a noii prelungiri a starii de alerta care prevede interzicerea deplasarii in afara locuintei intre orele 22:00 si 5:00, dar si limitarea cazarii in mai multe destinatii turistice.

CITESTE SI: Se deschid la ore diferite listele de asteptare la vaccinarea anti COVID pentru toata lumea. Cand e programat Timisul si explicatiile autoritatilor daca platforma nu functioneaza 

Zeci de politisti s-au aflat pe strazi si au facut verificari pentru a vedea daca cei aflati in trafic aveau un motiv intemeiat sa iasa din locuinte dupa ora 22.00. Au controlat declaratiile pe propria raspundere si adeverintele de serviciu, reamintindu-le oamenilor noile reglementari.

VIDEO: George Stefanita

Guvernul a aprobat saptamana trecuta propunerea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei.

Pana acum, interdictia de deplasare pe timp de noapte era valabila intre orele 23:00 si 05:00.

Va reamintim, Timisoara a intrat in cea de-a doua saptamana de carantina zonala, dupa ce rata de infectare cu COVID 19 a crescut alarmant. Duminica, incidenta cazurilor de coronavirus era de 7,48 la mia de locuitori, mai mare decat in momentul instituirii masurii de carantinare.

UPDATE: Peste un sfert de milion de lei, bani adunati din amenzi, la Timisoara si in judet. Sute de sanctiuni aplicate 

Exit mobile version