Opinia Timisoarei

Razie de amploare a Politiei, in Timis. Ce cauta oamenii legii?

TIMISOARA. De la primele ore ale dimineatii, politistii rutieri au demarat o raza de mari proportii pe raza judetului Timis. Oamenii legii opresc, in trafic, masinile si controleaza daca acestea transporta sau nu navetisti.

Scopul actiunii consta in reducerea numarului de accidente in care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate si ocazionale.

Politistii verifica legalitatea tipului de transport sub aspectul autorizarii, detinerea documentelor necesare, atat de operator cat si de conducatorul auto, respectarea graficului traseului si a graficului de circulatie, respectarea capacitatii de transport, a perioadelor de conducere si de odihna, precum si a existentei metrologice a aparatului tahograf.

____________________________

UPDATE: In timpul raziei, politistii de la Rutiara au verificat, in doar 3 ore, peste 200 de masini si au dat 21 de amenzi. Iar un barbat de 59 de ani care conducea un autobuz a ramas fara permis, dupa ce a fost prins baut la volan. Politistii i-au retinut permisul pe 90 de zile si l-au amendat cu 1.115 lei.

Exit mobile version