Opinia Timisoarei

Razie de 7 ore in Timisoara si in judet. Amenzi de aproape 50.000 de lei pentru cei care au sfidat legea

TIMISOARA. O noua actiune de amploare a politistilor, pompierilor si jandarmilor pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Oamenii legii au verificat daca sunt respectate toate regulile impuse in pandemie, astfel ca au facut controale atat in trafic, cat si in mijloace de transport si la firme.

CITESTE SI: Certificatul verde COVID obligatoriu, la fel si masca de protectie. Carantina de noapte, magazinele deschise pana la 9 seara. Lista noilor restrictii ce intra in vigoare de luni 

In seara de vineri spre sambata, intre orele 18.00 si 1.00, oamenii legii au verificat 72 de firme si 71 de mijloace de transport. Au legitimat peste 4000 de persoane.

Politistii au aplicat 120 de amenzi, in valoare de peste 46.000 de lei, dintre care 26 au fost incasate de scandalagii si alte peste 30 de cei care nu au respectat regulile in trafic.

Peste 60 de amenzi au fost date celor care nu au purtat masca sau nu au respectat alte reguli privind prevenirea si combatarea efectelor pandemiei, iar in total, au fost verificate 101 certificate COVID.

Politistii anunta ca vor face astfel de controale si in perioada urmatoare.

Exit mobile version