Opinia Timisoarei

Razbunare crancena! Jandarm snopit in bataie de doi pusti de 17 ani! Motivul este incredibil

RESITA. Atacat chiar in usa blocului in care locuieste! Un jandarm din Resita a fost batut mar de doi adolescenti de 17 ani. Omul legii, aflat in timpul liber, se indrepta spre casa, pe strada Caransebesului. A fost observat de cei doi tineri care l-au recunoscut.

Furiosi ca jandarmul il amendase nu demult pe unul dintre ei, acestia au decis sa se razbune. Au luat-o pe urmele lui si, chiar in usa imobilului s-au repezit la el cu pumnii si cu picioarele.

La un moment dat, jandarmul a incercat sa se refugieze in scara blocului, iar pustii au spart geamurile in timp ce se chinuiau sa il impiedice. Barbatul a reusit sa dea alarma, dar scandalul monstru a fost auzit si de vecini, care au cerut imediat ajutor.

Din primele cercetari am aflat ca intre jandarmul aflat in afara orelor de program si doi tineri de 17 ani a izbucnit un scandal. Jandarmul a sunat la 112 anuntand faptul ca la adresa sa au fost proferate injurii si a fost lovit. Se pare ca totul a plecat de la faptul ca unul dintre tineri a avut ceva probleme cu legea in urma cu ceva timp. Jandarmul se afla la sediul politiei pentru a depune plangere”, a declarat pentru resita.ro, cms. sef. Simion Moatar, inspector sef adjunct in cadrul IPJ Caras- Severin.

Mai multi jandarmi si politisti au descins la blocul cu pricina. Pustii au ajuns la spital pentru ingrijiri, dupa ce s-au ranit in timp ce spargeau geamurile de la usa blocului. Agresorii vor fi cercetati acum de Politie pentru loviri si alte violente.

Exit mobile version