Opinia Timisoarei

Razboiul intre Dan Diaconescu si Vadim continua! Vedeta OTV sustine ca Vadim Tudor a fost amantul Elenei Ceausescu

Scandalul dintre Dan Diaconescu si Vadim Tudor ia amploare. Liderul PRM a depus mai multe plangeri penale impotriva presedintelui Partidului Poporului, pe care il acuza de calomnie.

Vadim Tudor este suparat ca Dan Diaconescu ar fi inceput un serial impotriva lui, incercand sa-l discrediteze si sa-i strice imaginea. In curand, este foarte posibil sa ne intalnim cu cei doi la Parchet, la audieri, dupa ce Corneliu Vadim Tudor a depus cele sase plangeri penale impotriva patronului OTV.

O alta faza a razboiului ar putea fi disputata in imagini socante. Ambii se acuza reciproc ca au inregistrari senzationale, unul cu celalalt, insa niciunul nu a folosit, pana in prezent, nicio imagine.

„Am depus mai multe plangeri penale, in total sunt sase, impotriva lui Dan Diaconescu, ai invitatilor pripasiti de el si a postului OTV. Au inceput un serial marsav impotriva mea. Eu in realitate nici nu am cunoscut-o pe acea femeie. Maine ce vor mai inventa? Ca am trait cu doamna Chiajna, Matahari, Pauker? Asta nu mai e presa, ci paranoia”, spune Corneliu Vadim Tudor.

Diaconescu a facut si un calcul: potrivit acestuia, Vadim Tudor ar fi fost prezent la emisiunile OTV de aproape 350 de ori in 15 ani.

„Ca sa intelegeti, noi am refuzat o caseta in care domnia sa rostea o oda la adresa Elenei Ceausesc. Domnia sa de 2 ani ne tot ataca si invitatii mei au tinut sa-i dea o replica. Nu vreau impacare, ca nu ne-am certat niciodata. Putea sa faca plangerile penale cand venea la OTV. Am numarat aparitiile sale la OTV: au fost 346 in acesti 15 ani”, spune Dan Diaconescu.

Exit mobile version