Opinia Timisoarei

Razboiul cu tantarii si capusele se muta in aer. Stropiri din avion la Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce, incepand de duminica seara, tantarii, mustele, capusele si rozatoarele au fost atacate de la nivelul solului de utilajele firmei care a castigat licitatia pentru asigurarea acestui serviciu la Timisoara, acum a venit momentul atacului aerian.

CITESTE SI: Actiunea de suflet care aduce sanatatea mai aproape de oameni. Zeci de medicii din Timisoara, in caravana in creierii muntilor, in sate izolate 

Primaria Timisoara si reprezentantii firmei Coral Impex ii avertizeaza pe timisoreni ca stropirile aeriene incep in 13 iunie pe domeniul public. Substantele folosite afecteaza albinele, astfel ca toti crescatorii sunt sfatuiti sa-si mute temporar stupii.

Reprezentantii municipalitatii si ai firmei de dezinsectie dau asigurari ca substantele folosite sunt aprobate de Miniserul Sanatatii si nu pun in pericol populatia ori animalele.

Totodata, timisorenilor li se cere sa ia si ei masuri urgente in propriile gospodarii, sa faca obligatoriu curatenie in curti si sa combata mustele, tantarii si alte insecte, precum si soarecii ori sobolanii. In caz contrar, pot fi amendati cu pana la 1000 de lei, persoane fizice, si pana la 2.500 de lei pentru firme.

Reprezentantii Coral Impex explicau pentru opiniatimisoarei.ro zilele trecute ca, din pricina ploilor, insectele s-au inmultit teribil de mult, iar pentru o combatere eficienta va fi nevoie de cel putin 7 actiuni de stropire pe domeniul public la Timisoara.

CITESTE SI: A pornit operatiunea de dezinsectie si deratizare la Timisoara in tot orasul. Reprezentantii firmei: Este dezastru, e nevoie de cel putin 7 stropiri

Exit mobile version