Opinia Timisoarei

Razboiul cu Primaria Timisoara, tot mai aprig! Ce fac proprietarii garajelor xerox din Complexul Studentesc?

TIMISOARA. Reprezentantii Primariei Timisoara vor sa demoleze garajele din Complexul Studentesc, acolo unde functioneaza mici afaceri in domeniul papetariei, insa proprietarii se opun ferm acestei initiative.

Primarul Nicolae Robu spune ca procedura de demolare e mai greoaie, deoarece unele garaje sunt intabulate, iar proprietarii nu vor cu niciun chip sa renunte la ele.

Am lansat actiunea de demolare garaje in Complexul Studentesc. Din pacate acolo am intampinat o reactie negativa din partea proprietarilor. E inadmisibil ce se intampla acolo, sunt garaje intabulate, probabil va fi nevoie de o expropriere, acele garaje nu au fost folosite pentru a fi tinute in ele masini, ci sunt afaceri, unele ilegale. Am trimis politia sa dea amenzi. Pana la urma reusim sa scapam de ele„, sustine primarul Nicolae Robu.

Edilul a mai spus ca „garajele nu onoreaza orasul”, insa, si  daca ar reusi sa le puna la pamant si sa amenajeze locuri de parcare, acestea tot nu ar fi suficiente avand in vedere numarul mare de studenti posesori de masini la Timisoara.

CITESTE SI: Incepe DEMOLAREA in Complexul Studentesc din Timisoara! Afacerile de la ‘garaje’ puse pe butuci!

CITESTE SI: Usor cu buldozerul! Ce se intampla pana la urma cu garajele-xeroxuri din Complexul Studentesc Timisoara?

Exit mobile version