Opinia Timisoarei

Razboi intre Columbeni. Iri rupe tacerea: „Voi lupta pana la capat”

„Am aflat din presa ca Monica a inaintat cererea de divort”, a declarat Irinel Columbeanu in primul interviu realizat dupa ce sotia sa a depus cererea de divort. „Daca cu Moni poate am dat gres, cu Irinuca sigur nu o sa dau”, a mai spus acesta.

Monica Columbeanu le-a cerut judecatorilor ca incredintarea copilului sa se judece in procedura de urgenta, pe calea unei ordonante prezidentiale. „Nu au primit niciun fel de citatie. Ma duc total neinvitat. S-ar putea sa nu fiu lasat sa particip. Nu vreau sa discut despre proces”, a spus milionarul.

Milionarul Irinel Columbeanu a declarat ca va lupta pentru Irinuca „pana la capat.”

Irinel Columbeanu a ajuns la judecatoria din Buftea si a declarat ca nu vede cu ochi buni aceasta graba de judecare a procesului.

Monica le-a cerut judecatorilor sa se judece doar in prezenta ei, nu si a lui Irinel, lucru pe care milionarul l-a banuit.

Despre partaj

Irinel Columbeanu: Nu exista un contract prenuptial. In legatura cu partajul, nu prea avem ce imparti.

In ceea ce priveste partajul, Irinel Columbeanu a declarat ca aceasta chestiune nu ar trebui sa intre in discutie, amintind de faptul ca el i-a donat Monicai un apartament in zona Pietei Victoria. In acest apartament stateau Irinuca impreuna cu bunica ei, pentru ca gradinita la care merge fetita este aproape. Irinel a mai spus ca, daca lucrurile se vor complica, exista posibilitatea de revocare a donatiei, pentru ca apartamentul trebuie sa ramana Irinucai.

Irinel Columbeanu o asteapta acum in sala de judecata pe Monica, astfel ca procesul se va desfasura in prezenta ambilor parinti. Amandoi vor putea sa-si justifice pozitia.

Irinel Columbeanu a declarat, la intrarea in sala de judecata, ca va plati pensia alimentara, dar ca nu este de acord cu incredintarea copilului mamei si ca va lupta pentru Irinuca „pana la capat”.

El mai spus ca nu vrea sa se „bata” cu Monica in „conditii” (mai bune de crestere a Irinucai), ci in „conceptii”.

Reporter (R): V-a luat prin surprindere cererea de divort?

Irinel Columbeanu (IC): Nu pot sa zic ca m-am asteptat, dar era o varianta. Am aflat in presa de introducerea actiunii de divort.
O incercare de a-mi fura copilul, nu din partea ei (a Monicai, n. red.), ci din partea unor avocati. Vinovat este un sistem care mi se pare total dezorganizat.

R: Sunteti de acord sa divortati?
IC: Da, sigur.

R: Cu regrete?
IC: Cu multe regrete.

R: Aveti ce se va reprosati in legatura cu mariajul?
IC: Da. Cea mai mare vina este ca am stat de vorba cu jurnalistii. Mi se pare normal ca vrea sa-si recapete numele de domnisoara. E o chestie de comun acord.

R: Monica cere custodia fetitei si dvs sa-i platiti o pensie alimentara.

IC: Pensia o voi plati fara sa fiu obligat. In ceea ce priveste incredintarea, nu sunt de acord.

Exit mobile version