Opinia Timisoarei

Razboi intre clanurile interlope din Timisoara!? Bataie ca-n filme in clubul No Name terminata la Urgente

Scandal monstru in localul No Name!

Clubul de noapte „No Name” a fost, azi dimineata, inspre orele 4.30 – 5, scena unui scandal de amploare provocat de o banda de batausi din lumea interlopa.

Martorii spun ca, la un moment dat, doi indivizi au intrat in club si, dupa o scurta discutie cu cateva persoane aflate la o masa, au inceput sa loveasca haotic, in stanga si in dreapta, starnind panica in randul petrecaretilor.

In tot acest timp, alti patru indivizi pregatiti de atac supravegheau intrarile si iesirile. „Lumea a inceput sa fuga care incotro, ca la incendiu, in timp ce vagabontii continuau sa faca show. Am vazut cum a fost lovita o chelnerita, care a incercat sa-i linisteasca, iar prietenul meu, stomatolog, a fost trantit la podea si calcat efectiv in picioare! Are capul cat banita! Probabil ca nu va putea merge la cabinet cateva zile, ca nu vede nimic cu un ochi.  S-a sunat la politie si a venit un echipaj de la Sectia 2, care n-au facut decat sa indrume persoanele pline de sange sa mearga sa-si scoata certificat medico-legal! Nici un proces-verbal de constatare, nimic, parca ar fi fost o simpla cearta intre doi vecini de bloc”, ne-a povestit un martor ocular, care, la randul sau, a primit mai multe lovituri de pumn in fata. Deocamdata, nu a decis sa mearga la Urgente, pana nu vorbeste cu patronii barului, celebrii frati Ciuta, pentru a nu le face rau… in viziunea politistilor de la Sectia 2 Politie, scandalul de la „No Name”n-a fost decat o simpla cearta si „impingere” intre cateva persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Cat despre tinerii batuti violent in club, victime colaterale ale rafuielii dintre interlopi, politistii spun ca le-au recomandat sa-si scoata certificate medico-legale de la IML si apoi, daca mai doresc, sa depuna plangeri penale impotriva agresorilor. Spre surprinderea martorilor care au apucat sa paraseasca barul fara a primi vreun picior dupa ceafa, oamenii legii nu au considerat necesar sa ceara, imediat, casetele de la camerele de supraveghere pentru a incerca sa identifice agresorii. Oricum, pana la sosirea politistilor, agresorii – recunoscuti ca facand parte dintr-o banda din Giroc – au apucat sa dispara. Vom reveni cu amanunte…

Exit mobile version