Opinia Timisoarei

‘Razboi’ in Primaria Timisoara? Dominic Fritz, amenintare pentru Cosmin Tabara: Daca nu voteaza proiectele administratiei, i se retrag atributiile

TIMISOARA. Primarul Dominic Fritz (USR), i-a transmis un avertisment viceprimarului Cosmin Tabara (PNL) ca, daca nu sustine proiectele administratiei sale, ii va retrage din atributii.

CITESTE SI: Doua firme vor sa proiecteze ‘Magistrala Verde’ de 3 km a Timisoarei. Pe Calea Sagului, o banda ar putea fi dedicata transportului in comun, se vor amenaja piste de biciclete, iar copacii vor fi taiati si inlocuiti cu tei si artari argintii 

I-am transmis domnului Tabara ca asteptarea mea este ca un viceprimar care conduce intr-o buna parte aparatul primariei trebuie sa isi arate apartenenta la aceasta conducere si in voturile sale in Consiliul Local si ca ma astept ca domnul viceprimar sa sustina proiectele administratiei in Consiliul Local”, a declarat Dominic Fritz, marti.

Dominic Fritz i-a transmis lui Cosmin Tabara ca nu lucreaza in echipe diferite.

Daca in viitor aceasta sustinere nu se materializeaza, pentru ca nu este o sustinere care se da doar din vorbe, atunci imi rezerv dreptul sa schimb felul in care sunt delegate atributiile mele la viceprimari. Cred ca este important, pentru igiena administrativa in Primaria Timisoara, sa fim o echipa de conducere in care aparatul sa aiba incredere si sa nu apara constant impresia ca lucram in doua echipe diferite pentru ca exista un singur aparat de specialitate, al primarului, condus de primar, iar atributiile delegate viceprimarilor functioneaza pe baza increderii, de aceea voi fi foarte atent cum se va materializa aceasta sustinere pentru apartul administrativ in viitor”, a mai declarat Fritz.

UPDATE: PNL reactioneaza la amenintarile presedintelui USR Timis Dominic Fritz

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR. 

Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos.

Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz. 

Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate. 

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie„, au transmis reprezentantii PNL Timis.

Exit mobile version