Opinia Timisoarei

Razboi cu topoare si bate intre doua familii de romi pe o strada din Lugoj. Scenele violente au fost filmate. Video

TIMIS. Scene violente pe o strada din Lugoj, joi seara, unde doua familii de romi s-au batut cu pari si topoare.

CITESTE SI: Motociclist de 17 ani ranit dupa un accident la iesire din Timisoara, provocat de o soferita. Foto si video

Totul s-a intamplat in cartierul Micro I unde cele doua tabere, aflate de multa vreme in conflict, s-au reintalnit.

Cei mai tineri din familii au scos topoarele si batele si s-au luat la bataie. Trecatorii au fugit speriati din calea lor si au anuntat politia. Minute in sir, romii si-au impartit lovituri in stanga si-n dreapta, in plina strada, fugarindu-se  printre masini si de pe un trotuar pe celalalt.

Pana la sosirea echipelor de interventie, cativa dintre cei implicati in altercatie au reusit sa fuga. Un barbat lovit cu un topor si ranit a fost transportat la spitalul din Lugoj.

Zeci de politisti si jandarmi au blocat Lugojul, dupa aceste scene, in cautarea celor care s-au batut, clienti mai vechi ai oamenilor legii. De asemenea, indivizii au fost dati in consemn la frontiera pentru a nu putea parasi tara, noteaza lugojinfo.ro.

In noaptea de joi spre vineri, 6 tineri care au participat la confruntare au fost gasiti si dusi la sediul politiei din Lugoj pentru audieri. Sunt cercetati pentru tulburarea linistiii si ordinii publice si loviri si alte violente.

La data de 10 februarie 2022, în jurul orei 18:00, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Olari din municipiu a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, iar un bărbat de 38 de ani a fost rănit.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani.

4 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Cei 6 vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE: Magistratii au decis ca cei sase batausi sa fie cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Exit mobile version