Opinia Timisoarei

RATT vrea sa puna autobuze in loc de tramvaiele 5 si 7. Vezi cum se vor schimba traseele acestora din primavara!

TIMISOARA. Conducerea RATT a decis sa renunte la unele tramvaie, din cauza starii in care se afla cele mai multe garnituri primite oricum de pomana de la nemti. Liniile 5 si 7 vor fi inlocuite de autobuze, insa nu complet, ci doar pe unele trasee.

„Din primavara, nu s-a stabilit exact cand, aceste linii, 5 si 7, se vor transforma in linii deservite de autobuze, dar nu pe tot traseul. Pe linia 5 vom avea autobuze de la intersectia de unde se desparte 4 de 5, iar tramvaiul 5 va intoarce in Torontalului. Tramvaiul 7 va circula in continuare din Bulevardul Dambovita pana in Piata Balcescu”, ne-a declarat Cosmin Bradu, purtator de cuvant al Regiei Autonome de Transport in Comun Timisoara.

Traseul autobuzelor care vor prelua calatorii tramvaiului 5 va fi Calea Bogdanestilor – Bulevardul Cetatii – strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Cat despre tramvaiul 7, acesta va circula in continuare din Bulevardul Dambovita pana in Piata Balcescu. Potrivit reprezentantilor RATT, de acolo calatorii vor fi urcati in autobuze, care vor continua traseul tramvaiului.

Suspendarea celor 2 tramvaie se va face, cel mai probabil, din luna martie.

Exit mobile version