Opinia Timisoarei

Rasturnat cu masina pe liniile de tramvai, dupa un accident la Timisoara. Cat noroc a avut un sofer care a trecut pe rosu. Video

TIMISOARA. Accident, miercuri dupa-amiaza, la Timisoara. O masina s-a rasturnat direct pe liniile de tramvai in zona Traian, dupa un impact violent.

CITESTE SI: Lectia de prim ajutor pe intelesul oricui, intr-o demonstratie video, la Timisoara. Vezi cum poti salva o viata! 

Conducatorul auto, in varsta de 69 de ani, care a trecut pe rosu, a reusit sa iasa singur din autoturismul ajuns cu rotile in sus pe sine, nu departe de Fabrica de Bere, in intersectia de la Ciclop, unde masina s-a izbit de o alta, la volanul careia se afla o soferita de 30 de ani ce circula regulamentar.

Momentul a fost filmat, iar imaginile ne-au fost transmise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Doua ambulante si un echipaj de Politie au intervenit la locul accidentului. Traficul in intersectie a fost dat peste cap, iar tramvaiele blocate.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

La data de 7 iunie 2023, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și J.H. Pestalozzi din municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 69 de ani a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version