Opinia Timisoarei

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Michael Jackson. Fosta sotie a starului sustine ca stie cine l-a ucis

Debbie Rowe, fosta sotie a lui Michael Jackson il acuza pe fostul ei sef, dermatologul Arnold Klein ca i-ar fi furnizat starului medicamentele care au dus la moartea acestuia. Debbie sustine ca Michael primea, in mod regulat, medicamente de la dermatolog si ca l-a vizitat pe acesta cu putin timp inainte de a muri.

Debbie va fi martor in procesul intentat de familia lui Michael impotriva companiei AEG, care organiza concertele si care i-a asigurat si medicii care l-au tratat.

Klein a fost dermatologul lui Michael, iar Debbie l-a cunoscut pe cantaret cand lucra ca asistenta medicala in cabinetul acestuia. Cei doi s-au casatorit in 1996.

Debbie este mama lui Paris si Prince Jackson.

Femeia spune ca a vazut poze care demonstreaza ca starul l-a vizitat pe Klein cu doar cateva zile inainte sa moara, in iunie 2009, conform stirileprotv.ro

Imediat, ea l-a sunat pe medic, la miezul noptii si i-a reprosat ca l-a ucis pe Michael: “Ce dracu i-ai dat? El a murit si este numai vina ta!” i-ar fi spus Debbie la telefon.

Potrivit fostei sale sotii, Michael primea mereu injectii cu analgezicul Demerol si sedativul Vistaril, la fiecare vizita in cabinetul medicului Klein.

Potrivit autopsiei, Michael Jackson a murit in urma unei supardoze de propofol.

Medicul sau personal, Conrad Murray, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.

Exit mobile version