Opinia Timisoarei

Rasturnare de situatie in cazul ‘fraudei’ de la bancomat, din Timisoara. Ce-au aflat politistii de la Crima Organizata. Foto

TIMISOARA. Schimbare de situatie in cazul celor doi tineri care scoteau bani pe banda rulanta, cu mai multe carduri, de la un bancomat din Timisoara, marti dimineata.

Dupa ce oamenii legii au crezut ca ar putea avea de-a face cu o frauda, lucrurile s-au lamurit.

Cei doi tineri, un barbat si o femeie, care au zabovit zeci de minute la ATM si au tot retras diferite sume de bani, starnind curiozitatea unui ofiter aflat in timpul liber prin apropiere, sunt angajati ai unor case de pariuri din Timisoara.

Acestia au venit sa ridice astfel bani pentru a avea cash in casele de marcat pentru viitorii clienti. De aceea aveau asupra lor mai multe instrumente bancare, iar sumele le strangeau intr-o…. plasa.

Cei doi au fost retinuti pentru audieri de catre politistii de la Crima Organizata. Cercetarile continua intrucat situatia este una neobisnuita, dat fiind faptul ca tinerii nu erau insotiti de vreun reprezentant al unei firme de paza. Aceasta in conditiile in care au scos peste 80.000 de lei de pe cel putin 4 carduri.

Vom reveni cu amanunte.

Exit mobile version