Opinia Timisoarei

Rasturnare de situatie in cazul copilului batut de mama si tatal unei fetite, pe care a lovit-o cu o minge intr-un parc de langa Timisoara. Parintii au retras plangerea de la Politie. Video

TIMIS. Parintii baiatului si cei ai fetitei care au avut un conflict in parcul din localitatea Parta, de langa Timisoara, s-au impacat, iar plangerea depusa la Politie a fost retrasa, astfel ca politistii s-au vazut in situatia de a nu mai putea cerceta acest caz si de a nu mai putea aplica sanctiuni.

CITESTE SI: Cum incepe scoala. HARTA incidentei cazurilor de COVID-19 pentru fiecare localitate din Timis si din toata Romania, publicata de Ministerul Sanatatii 

Parintii celor doi minori s-au impacat, iar plangerea depusa la Politie a fost retrasa. In aceste conditii, cazul a fost anulat”, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Timis.

In 3 septembrie, cei doi parinti ai unei fetite de sase ani l-au luat la bataie pe un baiat de 13 ani care le-ar fi lovit fiica cu o minge. Imediat dupa incident, fetita a mers acasa si le-a spus parintilor despre ceva intamplate. Mama copilei s-a dus in parc si l-a luat la bataie pe adolescent. Copilul a incercat sa se apere, dar a fost trantit la pamant de femeie.

Dupa ce a fost lovit de mama fetei, tanarul a fost luat la bataie si de tatal acesteia, care l-a ridicat pe tanar in aer si apoi l-a trantit la pamant. In urma impactului, baiatul si-a rupt clavicula.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version