Opinia Timisoarei

Raspunsul lui Nicolae Robu dat timisorenilor care cer ca primaria sa le dea masti de protectie si manusi, daca a instituit obligativitatatea purtarii lor in Timisoara

TIMISOARA. Dupa ce marti seara, pe pagina de Facebook a primarului Nicolae Robu timisorenii erau anuntati ca de astazi se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie si a manusilor in spatii inchise in oras, multi si-au manifestat nemultumirea in spatiul online sustinand ca fie nu gasesc in magazine aceste echipamente, fie sunt prea scumpe.

CITESTE SI: Masca si manusile devin obligatorii in magazine, in spatiile administrative si in mijloacele de transport in comun din Timisoara. Anuntul Comitetului pentru Situatii de Urgenta 

Primarul Nicolae Robu le atrage atentia timisorenilor ca a trecut vremea lui ‘sa ni se dea’, formuland in acest sens un mesaj, tot pe pagina sa de Facebook.

Stimati compatrioti cu pretentia sa vi se dea masti, manusi, dezinfectant, dispersor etc!

Eu nu pot fi populist, cu orice risc, inclusiv cu riscul de a nu mai fi votat! Eu am constiinta si nu fac nimic contra constiintei mele, pt a fi placut / pe placul cuiva!

Asadar, cu respect, va rog frumos, nu mai pretindeti sa va dea Primaria masti, manusi, dezinfectanti, dispersoare etc! Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie sa si le procure fiecare, tinand de viata privata a fiecaruia, de sanatatea fiecaruia! Doar in comunism “se dadea”, se dadea umilind dand, sa ne aducem aminte, cei ce-am trait asta, sa le facem cunoscut celor ce n-au trait asa ceva, pt a-i motiva sa se pazeasca!„, a scris Nicolae Robu.

Va reamintim, marti seara, pe aceeasi pagina, primarul le aducea la cunostinta timisorenilor o decizie a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta in care se arata ca incepand din 22 aprilie in magazine, in spatiile administrative si in mijloacele de transport in comun, oamenii trebuie sa poarte masca si manusi.
Nu se preciza care sunt amenzile in cazul ignorarii acestei hotarari si nici cine le aplica, primaria marginindu-se doar sa specifice ca primele 3 zile vor fi de… gratie.

UPDATE: Amenzi de pana la 1.500 de lei pentru cei care nu poarta masti si manusi in mijloacele de transport, magazinele si spatiile administrative din Timisoara 

Exit mobile version