Opinia Timisoarei

Raniti si haos intr-o intersectie din Timis, din vina unei soferite. Masini distruse, una aruncata intr-un sant. Foto

TIMIS. Doua masini s-au izbit puternic, vineri, iar doi oameni au fost raniti, in Timis.

CITESTE SI: Chiriasi de groaza. Prapad facut de niste tineri intr-un apartament inchiriat in centru, la Timisoara 

Accidentul a avut loc intr-o intersectie din Sannicolau Mare, iar in urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat in santul de pe marginea drumului.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns o autospeciala a pompierilor, un echipaj SMURD si 8 pompieri. In sprijin a fost chemata si o ambulanta SAJ.

In urma accidentului doi oameni au fost raniti si transportati la spital.

O femeie in varsta de 29 de ani a condus un autoturism pe strada 9 Mai din Sannicolau Mare, iar la intersectie cu strada Marasesti a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 40 de ani, care se deplasa regulamentar. In urma impactului, soferita de 29 de ani si o pasagera, o femeie in varsta de 38 de ani, din autoturismul condus de barbatul de 40 de ani, au fost ranite si transportate la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Exit mobile version