Opinia Timisoarei

Ramasite umane si obiecte de imbracaminte descoperite langa un poligon auto

Mai multe ramasite umane si obiecte de imbracaminte au fost gasite in apropierea unui poligon auto, organele de ancheta stabilind ca acestea ar apartine unui batran in varsta de 74 de ani, care a disparut de la domiciliu in urma cu o luna.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, macabra descoperire a fost facuta de catre un localnic care a sunat la numarul de urgenta 112 dupa ce a dat peste un picior uman.

Deplasate la fata locului, organele de ancheta au descoperit pe o raza de cateva zeci de metri mai multe obiecte de imbracaminte si ramasite dintr-un cadavru uman.

„In urma investigatiilor, s-a stabilit ca respectivele ramasite apartin unui barbat in varsta de 74 de ani, domiciliat in municipiul Vaslui. Acesta fusese dat disparut in dupa-amiaza de 4 februarie, cand a plecat de acasa pentru a face unele cumparaturi, insa fara a mai reveni”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela straub.

Ramasitele umane gasite langa poligonul auto au fost transportate la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui in vederea efectuarii necropsiei de catre medicii legisti si stabilirea cauzei decesului.

Exit mobile version