Opinia Timisoarei

Ramane cum s-a stabilit! PNL propune candidat pentru Primaria Timisoara, PSD – pentru CJ Timis

TIMISOARA. Mult-asteptatul anunt al USL privind candidaturile pentru judetul Timis la Consiliul Judetean si la Primaria Timisoara inca se lasa asteptat, insa surprize mari nu par a aparea in acest caz.

Crin Antonescu, presedintele PNL, copresedintele USL, a anuntat, luni, ca PNL va propune candidat pentru Primaria Timisoara, iar PSD va propune candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.

Pana se va anunta oficial si numele celor doi candidati, USL Timis pregateste lista de candidati pentru functiile de consilieri locali si judeteni.

Daca PNL a prezentat o lista cu candidati pentru aceste posturi, PSD inca mai negociaza si spune ca abia joi va anunta o lista finala.

Ceea ce este sigur, insa, e ca Sorin Grindeanu, din partea PSD, va fi sustinut de USL pentru functia de viceprimar, iar Sorin Supuran, din partea PNL va fi sustinut pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

PSD a amanat sa anunte lista candidatilor pentru consiliile local si judetean, deoarece inca mai face o analiza a criteriilor de performanta ale posibililor candidati. Cu toate acestea, la nivel local s-au anuntat candidatii, respectiv Titu Bojin (PSD) la Consiliul Judetean Timis si Nicolae Robu (PNL) pentru Primaria Timisoara. Numele lor nu au fost, insa, rostite de liderii USL.

Exit mobile version