Opinia Timisoarei

Ramane cum s-a stabilit. Alegerile din PSD Timis au loc pe 1 martie, iar Calin Dobra e sustinut de filiala pentru functia de presedinte

TIMISOARA. A fost din nou Comitet Executiv la PSD Timis, iar presedintele interimar al filialei, Calin Dobra a primit sustinerea pentru a candida la functia de presedinte.

CITESTE SI: Oua incondeiate, produse handmade, decoratiuni si momente artistice. Se apropie startul Targului de Paste, la Timisoara

Comitetul Executiv judetean al PSD Tmis, din care fac parte primarii social-democrati, dar si parlamentari, consilieri locali si judeteni, precum si alti lideri in functii de conducere s-a intrunit sambata la sediu partidului, la Timisoara, pentru a stabili daca modifica sau nu data conferintei de alegeri.

In urma sedintei la care a participat majoritatea primarilor PSD, dar si alti lideri cum ar fi Florin Birsasteanu, Sorin Ionescu sau Alfred Simonis si Petru Andea, s-a stabilit sustinerea lui Calin Dobra, actualul presedinte interimar al PSD Timis si lider al Consiliului Judetean Timis, pentru functia de presedinte al PSD Timis.

 

De asemenea, s-a mai stabilit ca alegerile sa ramana in 1 martie. De asemenea, in urma acestor alegeri se va desemna pe langa viitorul presedinte al PSD Timis, presedintele executiv, dar si cei 17 vicepresedinti.

Exit mobile version