Opinia Timisoarei

Rafuiala sangeroasa intre migranti langa Autostrada Vestului. 2 morti si un ranit

Doi migranti au fost gasiti morti pe camp, in judetul Arad, in apropierea Autostrazii A1, iar un al treilea ranit.

CITESTE SI: 6 morti si peste 260 de noi infectari cu coronavirus in Timisoara si in judet, intr-o singura zi. Numar mare de pacienti in stare grava la Terapie Intensiva 

Acesta din urma a anuntat autoritatile. Cadavrele au fost descoperite in apropierea localitatii aradene Sagu, la 50 de kilometri de granita cu Ungaria.

Anchetatorii cred ca a avut loc o rafuiala intre doua grupuri de migranti ilegali. Cadavrele au fost ridicate si transportate la Medicina Legala pentru a se stabili cauza mortii, pe corpurile victimelor fiind gasite numeroase rani provocate prin injunghiere.

Al treilea migrant, care ar fi facut parte din acelasi grup si a alertat autoritatile cu privire la atac, a fost operat si este internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad, scrie ziare.com.

Un barbat de origine afgana a ajuns la spitalul nostru cu plagi multiple prin injunghiere. Acesta a fost operat de urgenta de catre medicii chirurgi de garda, iar in momentul de fata este constient, in stare stabila si se afla sub supraveghere medicala pe Sectia Chirurgie„, a spus Simina Roz, purtator de cuvant Spitalul Judetean Arad.

Anchetatorii il vor audia pe martorul supravietuitor si urmeaza sa-i identifice pe agresori.

Exit mobile version