Opinia Timisoarei

Raducanu nu vrea protocol politic cu Ciuhandu

Ion Raducanu

Intortocheate sunt caile politicii si regula de baza pare a fi „nu spune niciodata niciodata“. In cateva judete din tara, UNPR si PNTCD au batut palma si au decis sa mearga impreuna la urmatoarele alegeri. In Timisoara, situatia este, din nou, speciala. UNPR este condus de Ion Raducanu, fost prefect, fost candidat la Primaria Timisoara din partea PSD in 2008, precum si fost consilier local. Raducanu a fost dat afara din PSD in octombrie 2008, dupa cateva dispute in Consiliul Local cu primarul Gheorghe Ciuhandu.

„Artizanul“ excluderii lui Raducanu se spune ca ar fi fost chiar primarul Ciuhandu, presedinte al PNTCD Timis.
Revenind la timpurile actuale, la nivel national exista discutii avansate de semnare a unui protocol intre cele doua partide, cu precizarea ca sustinatorii acestui demers sunt taranistii „cu stampila“, iar Ciuhandu este in forul de conducere a celorlalti taranisti, fara legitimitate. Nici pomeneala de asemenea protocol in Timis, cel putin nu cu aripa Ciuhandu, a afirmat Ion Raducanu.

Discutiile ar putea incepe cu Marius Popovici si Rodica Vlad, candva apropiati lui Ciuhandu, acum membrii ai PNTCD-ului „cu stampila“. Rodica Vlad este un alt fost consilier local care a avut dispute directe cu primarul Timisoarei.

Exit mobile version