Opinia Timisoarei

Radu si Gabriela, o noua fila in povestea de dragoste de la Pompieri. Cerere in casatorie in Ajunul Craciunului, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Ajunul de Craciun este o seara magica pentru toti, insa unul dintre tinerii salvatori din Timisoara a vrut sa transforme si mai mult aceasta zi si sa o faca intr-adevar una de neuitat.

 

Este vorba despre Radu, unul dintre pompierii care, in seara de Ajun era de serviciu, in centrul orasului, unde asigura masurile specifice la Targul de Craciun. Ajutat de colegii sai, a pregatit o adevarata surpiza pentru iubita sa, pe care a cerut-o de sotie.

 

În această seară, în timp ce efectuau o misiune de asigurare a măsurilor specifice la Târgul de Crăciun, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara i-au venit în sprijin colegului nostru sublocotenent Radu Anton. Acesta a decis ca în această seară minunată să își ceară prietena de soție.

Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit„, au povestit reprezentantii ISU Banat.

Suprinsa si fericita, Gabriela nu a ezitat sa spuna „Da” din toata inima, sub privirile pline de entuziasm ale trecatorilor, care s-au oprit sa il aplaude pe cei doi indragostiti.

Exit mobile version