Opinia Timisoarei

Pustiul de aur al inotului din Timisoara, Etienne Dragota, a cucerit Viena. Urmeaza Nationalele din iulie

TIMISOARA. A concurat usor accidentat, insa a reusit sa obtina AURUL la una dintre cele mai puternice reuniuni de natatie din Europa.

Vienna International Swim Meet a adus in bazinul de la Stadthallenbad inotatori din 10 tari din intreaga Europa, iar printre ei s-a aflat si tanarul timisorean Etienne Dragota.

Pustiul de numai 14 ani a mers accidentat la acest concurs si s-a inscris in nu mai putin de patru probe. Accidentarea l-a facut sa intre in concurs insa doar in proba sa favorita, cea de 50 de metri fluture. Timisoreanul a ajuns in finala si nici ultimul act nu i-a pus mari probleme. Timisoreanul a castigat aurul, cu un timp ce 27,34 secunde, cu 25 de sutimi sub recordul national pe care Etienne Dragota il detine inca de anul trecut.

Etienne a concurat bine, nu am ce sa ii reprosez, insa trebuie sa ne concentram pe Nationalele de la Targoviste, din iulie, care este de fapt si obiectivul nostru principal. A fost si un timp bun pentru Etienne, avand in vedere ca el este acum in plina pregatire, este o medalie de aur. Stiam ca nu e superincalzit pentru concurs, el trebuie sa mai faca incarcare si mai e mult de munca pentru a ajunge unde ne dorim„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Levente Revesz (Pepe), antrenorul lui Etienne Dragota.

Medalia de aur din Austria vine pentru Etienne Dragota la aproape doua luni dupa un concurs in care a urcat pe podium in toate cele patru probe in care a participat. Pentru sportivul timisorean, urmatorul concurs este programat in 13-15 iulie la Targoviste, Campionatele Nationale de Natatie.

Etienne Dragota se antreneaza la clubul de inot al CSS Timisoara.

CITESTE SI: RECORD NATIONAL la natatie, doborat de Etienne Dragota din Timisoara, la una dintre cele mai importante competitii internationale, desfasurata in Germania

Exit mobile version