Opinia Timisoarei

Punct ochit, punct lovit pentru RCM Timisoara. Campionii au reusit la Bucuresti victoria cu punct bonus pe care o asteptau

Echipa antrenata de Chester Williams s-a impus cu scorul de 65-10 in deplasare, in fata celor de la CSM Bucuresti, in cadrul etapei cu numarul cinci a SuperLigii de rugby, la finele unui meci in care au facut spectacol.
Cele doua echipe s-au aflat la egalitate dupa primele 25 de minute, 3-3, dupa loviturile de pedeapsa transformate de Conache, respectiv Onofrei, dar RCM Timisoara s-a distantat pana la pauza la 12 puncte, Kinikinilau si Shennan bifand doua eseuri pentru campioni, una dintre ele fiind transformata de Conache.
In partea a doua a jocului a echipa lui Chester Williams a continuat asediul spre terenul de tinta al bucurestenilor si a reusit inca 7 eseuri! Shennan si-a mai trecut in cont inca doua reusite si a fost foarte aproape de a bifa si al patrulea sau eseu in acest joc, insa a preferat sa-i paseze lui Sola pentru a culca balonul in terenul de tinta advers. Oricum, Shennan a fost declarat jucatorul meciului, meci in care campionii au facut spectacol pana in ultimul minut. Celelalte rusite ale campioanei din repriza a doua au fost semnate de Rus, Moala, Poparlan si Van Wyk.
Conache a transformat sase din cele sapte reusite ale Timisoarei din cel de-al doilea mitan, transformand totodata si inca o lovitura de pedeapsa, iar gzdele au mai punctat in ultima parte a jocului doar prin eseul lui Marcu, transformat de Onofras, astfel ca partida s-a incheiat cu o diferenta de 55 de puncte in favoarea RCM-ului, 65-10.
Campionii vor disputa urmatorul meci din campionat miercuri, la Timisoara, contra lui Dinamo. Desi la meciul cu Farul din urma cu doua etape, echipa timisoreana a fost nevoita sa se mute pe stadionul CFR, la partida de miercuri, trupa lui Chester Williams va reveni pe terenul din Ronat.
Exit mobile version