Opinia Timisoarei

Pubelele, la control! Campanie de verificat gunoiul din tomberoane la Timisoara. Se dau amenzi de pana la 2.500 de lei pentru deseuri aruncate la gramada

TIMISOARA. O ampla campanie de control la pubelele timisorenilor se desfasoara in oras inca de la inceputul saptamanii. Politisti locali impreuna cu reprezentanti ai ADID si RETIM verifica daca oamenii arunca selectiv gunoiul.

CITESTE SI: Ambulanta in misiune, lovita in plin de o masina, langa Timisoara. Un sofer nu i-a acordat prioritate

In prima zi a actiunii, echipele mixte au verificat 35 de asociatii de proprietari, fiind aplicate 4 sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de 8500 lei si s-au inmânat tot atâtea invitatii altor asociatii ai caror reprezentanti au fost solicitati la sediul institutiei pentru luarea masurilor legale. In cursul zilei de ieri au fost verificate 29 de asociatii de proprietari, fiind aplicate alte 4 sanctiuni cu amenzi in valoare de 2500 lei si s-au inmanat 7 invitatii. Politia Locala impreuna cu ADID si Retim efectueaza astfel de actiuni periodic, scopul fiind acela de a obisnui cetatenii sa respecte legislatia privind colectarea selectiva„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politia Locala le reaminteste timisorenilor ca nu trebuie sa amestece deseurile din plastic ori carton cu cele menajere sau periculoase.

Amenzile sunt intre 500 si 1000 lei pentru persoanele fizice si intre 1000 si 2500 lei pentru persoanele juridice.
Controalele vor continua pana la finele anului.

Exit mobile version