Opinia Timisoarei

PSD Timisoara, scrisoare deschisa catre primarul Dominic Fritz: Nici pesedistii nu mergeau relaxati pe strada in Timisoara, dar dumneavoastra ne-ati depasit acum cu mult!

TIMISOARA. Cu un an in urma simpatizantii lui Dominic Fritz impanzeau Timisoara si purtau pancarte cu diferite mesaje de sustinere pentru actualul primar sau prin care ii atacau pe contracandidatii acestuia.

PSD Timisoara l-a provocat acum pe edil la un exercitiu, aratandu-i cum e sa ai parte de acelasi tratament.

Revolutia bunei guvernari ne-a lasat rece„, „Fritz minte de ingheata timisorenii” sau „Fritz, e cam Fri(gu)tz” sunt mesajele cu care mai multi tineri social-democrati au defilat pe strazile din Timisoara.

Timisorenii au ramas fara apa calda si cu caloriferele reci intr-o perioada in care temperaturile sunt in scadere, dupa ce E.On a oprit furnizarea de gaz catre Colterm din pricina datoriilor, iar PSD Timisoara il considera drept principal vinovat pentru aceasta situatie pe primarul Dominic Fritz,

Social-democratii au trimis o scrisoare deschisa edilului prin care ii cer acestuia sa gaseasca o solutie pentru ca saptamana viitoare sa nu se mai repete situatia de marti.

In campania electorală de anul trecut intersecțiile Timişoarei au fost ocupate de grupuri de activişti USR cu pancarte, suspect de bine organizați.

Pentru că tot sunteți amator de tehnici ale marketingului de guerillă, vă servim acum reversul medaliei. Ne-am fi dorit să avem acest tip de acțiuni în 2024, când ne vom bate să câştigăm Primăria, şi nu în asemenea momente dramatice, dar timpul pare nu mai aibă răbdare cu dumneavoastră. Oricum, în acest ritm cred că o să vă cereți singur afară. Erau perioade când, din cauza greşelilor de la centru, nici pesediştii nu mergeau relaxați pe stradă în Timişoara, dar dumneavoastră ne-ați depăşit acum cu mult!

În final, vă conjur ca măcar în ceasul al treisprezecelea să vă dați toată silința de care sunteți capabil, să nu ne trezim săptămâna viitoare că iar ne taie gazul. Că de crezut, oricum nu vă mai crede nimeni că mai onorați ceva din programul cu #revoluția bunei guvernări„, se arata in scrisoarea semnata de presedintele PSD Timisoara, Mihai Ritivoiu.

Va reamintim, marti, E-On a oprit gazul pentru Colterm, iar compania de termoficare nu a mai putut oferi caldura in casele timisorenilor, dar nici in majoritatea spitalelor din oras.

Miercuri, a fost gasita o solutie. In urma unor demersuri facute la Bucuresti impreuna cu ministrul liberal al Energiei, in jurul pranzului, presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica a anuntat ca OMV Petrom va asigura furnizarea de gaz catre Colterm pentru o vreme, timp in care administratia Fritz sa poata convinge o alta companie sa livreze combustibilul necesar pentru ca orasul sa nu ramana iarasi in frig.

La scurt timp anuntul a fost facut si de Dominic Fritz, care a transmis ca a fost semnat un contract de urgenta pentru furnizarea de gaz, care asigura clientilor Colterm caldura si apa calda pentru o saptamana. Plata pentru gazul furnizat a fost facuta in avans, fiind vorba de suma de 5 milioane de lei.

Exit mobile version