Opinia Timisoarei

PSD Timis il sustine in continuare pe Liviu Dragnea. Anuntul presedintelui Calin Dobra

TIMISOARA. PSD Timis il sustine in continuare pe Liviu Dragnea in fruntea partidului, dar si masurile adoptate de Guvern pentru reforma justitiei.

CITESTE SI: Cod rosu de OUG. Timisorenii, asteptati din nou la proteste

Intr-o sedinta a Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis, care s-a reunit la sfarsitul aceste saptamani, au fost analizate si discutate evenimentele din ultimele zile si au fost stabilite actiunile pe care organizatia de Timis le va desfasura in perioada urmatoare. In plus, in cadrul intalnirii, reprezenantii PSD Timis au hotarat sa sustina in continuare echipa de conducere a partidului, echipa guvermnamentala, dar si implementarea programului de guvernare.

„Au fost discutii libere, colegii mei sustinandu-si punctele de vedere, dar la final concluzia se rezuma intr-un singur cuvant: unitate. Cu totii am fost de acord ca implementarea programului de guvernare este prioritara pentru binele tarii. In baza datelor statistice din ultimele luni de zile, Romania a inregistrat crestere economica, iar conditiile de viata ale romanilor au crescut si ele. De asemenea, noi consideram ca acest partid, in intregul sau, trebuie sa functioneze in continuare ca o mare si unita echipa, iar proiectele dezbatute trebuie duse la bun sfarsit, inclusiv reforma justitiei”, a precizat presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra.

Exit mobile version