Opinia Timisoarei

PSD Timis, consternat: ‘Bomboana de pe coliva PNL Timis’

TIMISOARA. PSD Timis si-a exprimat consternarea legata de inregistrarile aparute in spatiul public, in care deputatul liberal de Timis Cosmin Sandru incearca sa determine un deputat AUR sa nu voteze Motiunea de cenzura impotriva Guvernului in schimbul promisiunii unor favoruri.

Fapta este cu atat mai grava cu cat se tranzactionau, in acele inregistrari, functii si posturi la institutii de stat, semn ca liberalii se comporta ca niste vatafi si confunda Romania cu propria mosie. Mai trist decat faptul ca protagonistul acestei intamplari e un politician foarte tanar, este ca deputatul Cosmin Sandru nu a actionat pe cont propriu, ci in colaborare cu Alin Nica si cu alti lideri ai „echipei castigatoare”, disperati ca Superman intra in somaj politic.

Dupa scandalurile publice din PNL Timis, ce au facut inconjurul tarii in ultimele luni, aceasta tentativa de dare de mita reprezinta bomboana de pe coliva filialei liberale. PSD Timis solicita retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Sandru, ce s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar si anchetarea acestui caz de o gravitate fara precedent in politica din judetul nostru. In Timis nu se cumpara voturi, la noi politica se face altfel!„, transmite PSD Timis.

Conducerea formatiunii politice AUR a facut publica luni seara o inregistrare in care deputatul Cosmin Sandru si Nicolae Bitea de la PNL ar fi incercat sa il determine pe deputatul AUR Timis, Ciprian Titi Stoica, sa lipseasca la votul pentru motiunea depusa la adresa Guvernului Citu ce va fi votata marti, in Parlament.

 

Exit mobile version