Opinia Timisoarei

PSD anunta: Titu Bojin mai tare in sondaje decat Constantin Ostaficiuc! Totul se bazeaza pe un presupus sondaj al PDL care ar fi ajuns in mainile social-democratilor

TIMISOARA. Titu Bojin (PSD), candidatul USL pentru CJT, a anuntat increzator ca el este cel care conduce in sondajele  de opinie in judetul Timis si ca adversarul sau politic, Constantin Ostaficiuc (PDL) ar fi pe locul al doilea.

Titu Bojin (PSD) spune ca el conduce cu 5% intr-un sondaj national facut recent chiar de PDL, in fata lui Constantin Ostaficiuc (PDL). Cei doi si-au anuntat deja candidaturile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis la alegerile de anul viitor.

„PDL e tot mai mult in degringolada, e in scadere. Ostaficiuc pierde in sondaje. A trecut pe locul al doilea la o distanta apreciabila. La nivel national, PDL a facut un sondaj de opinie pentru a vedea pozitia candidatului PDL in relatia cu candidatii anuntati ai USL. Din surse din randul PDL, pentru ca si noi avem surse in PDL asa cum PDL are surse in PSD, pot sa va spun ca acest sondaj exista. Bineinteles ca PDL nu o sa recunoasca rezultatul acestui sondaj. Vorbim de o diferenta de 5% in favoarea USL. In sondajele pe care noi le-am facut, PDL avea 4% mai mult decat USL in Timis”, a declarat Titu Bojin.

De cealalta parte, reprezentantii PDL spun ca nu au mai facut sondaje nationale de luni de zile si ca declaratiile liderului PSD Timis nu sunt altceva decat inventii.

„Este o declaratie penibila, nesustinuta de vreun document sau argument. Este o inventie. Suntem obisnuiti cu astfel de iesiri din partea adversarilor politici. De luni de zile PDL nu a mai facut vreun sondaj pe judete”, a declarat, in replica, Oana Gaita, purtatorul de cuvant al PDL Timis.

Exit mobile version