Opinia Timisoarei

Provocare! Ce casa din Timisoara ti se pare cea mai frumoasa? Admir-o si voteaza-o la un concurs!

TIMISOARA. Treci zilnic pe langa cel putin o casa spectaculoasa din Timisoara si de fiecare data te opresti cateva momente sa o admiri? Acum ai ocazia sa o si votezi in cadrul unui inedit concurs organizat de mai multi arhitecti timisoreni. Provocarea este lansata atat pentru locuinte vechi, cat si pentru cele noi.

Casa care-mi place se numeste concursul care indeamna locuitorii, dar si vizitatorii Timisoarei sa propuna o casa cu care se identifica.

Pentru orice concurent, Casa care-mi place poate avea diverse valente, poate fi o casa care spune povesti ale trecutului sau o casa noua; o casa de care il leaga multe amintiri sau o casa pe care tocmai a descoperit-o. In aceeasi masura, ne-am dori ca prin acest concurs sa promovam casele care se remarca printr-o estetica subtila si care respecta casele invecinate„, anunta organizatorii.

Organizatorul concursului este Asociatia IN COMUNITATE – organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, care isi desfasoara activitatea in Timisoara si care isi propune sa aduca imbunatatiri la nivelul spatiului public, sustinand implicarea cetatenilor in problematicile urbane.

Concursul se desfasoara on-line, cu ajutorul unei platforme interactive si accesibile: site-ul casacare-miplace.ro si se adreseaza publicului larg.

Rezultatul acestor actiuni se va concretiza intr-un studiu asupra perceptiei fondului construit timisorean, o radiografie socio-urbana a orasului.

Concursul Casa care-mi place se desfasoară in perioada 20 aprilie – 10 octombrie: adaugare si votare case; – 21 octombrie: premierea participantilor care au incarcat Top 3 cele mai votate case inscrise in concurs si premierea celei mai convingatoare motivatii; – 21-23 octombrie: desfasurarea expozitiei concursului.

Mai multe informatii despre desfasurarea concursului Casa care-mi place se pot obtine pe site-ul casacare-miplace.ro, precum si pe pagina de Facebook: facebook.com/casacaremiplace

Exit mobile version