Opinia Timisoarei

Protestatarii ‘pentru apararea statului de drept’ din Piata Operei din Timisoara ies in strada in fiecare zi! Nicolae Robu ameninta cu amenzi

TIMISOARA. Societatea Timisoara si Asociatia Culturala „Ariergarda” risca amenzi drastice pentru organizarea unor actiuni de protest in Piata Operei din Timisoara. Aceasta deoarece cele doua ONG-uri nu au autorizatii emise de Primaria Timisoara.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat ca organizatorii actiunilor de protest din Piata Operei din Timisoara risca sa fie amendati de Politia Locala, deoarece nu au, cel putin deocamdata, autorizatie de protest, emisa de Primaria Timisoara.

Am primit, la primarie, o cerere de protest pentru 30 de zile, cerere care va intra in discutii abia miercuri in Comisia de Ordine Publica. Pana atunci, orice actiune de protest este liegala„, a declarat Robu.

Primarul Timisoarei a mai spus ca nu va trimite, personal, Politia Locala sa ii amendeze pe organizatori, dar ca politistii locali oricum se va afla in misiune prin centrul Timisoarei.

Societatea Timisoara si Asociatia Culturala „Ariergarda” organizeaza vineri, o noua promenada civica, la care sunt invitati sa participe toti timisorenii, in semn de protest asupra actiunilor din ultimele zile ale USL.

O astfel de promenada a avut loc si joi seara, in Piata Operei din Timisoara.

CITESTE SI: Aproximativ 300 de persoane au protestat la Timisoara ”pentru apararea statului de drept”. VEZI GALERIE FOTO!

Exit mobile version