Opinia Timisoarei

FOTO! Protest pe picioroange in Piata Victoriei din Timisoara! Un timisorean a rupt afise cu Basescu, Boc, Udrea si Isarescu

TIMISOARA. Sportivul Stefan Cojocnean a venit la protestul din Piata Victoriei din Timisoara pe picioroange si a rupt cu piciorul mai multe afise cu Traian Basescu, Mugur Isarescu, Emil Boc si Elena Udrea.

Sportivul Stefan Cojocnean, cunoscut mai ales pentru recordurile mondiale pe care le-a doborat, a aparut, marti, in Piata Victoriei din Timisoara, in randul protestatarilor pe picioroange si cu mai multe afise in maini.

Primul afis pe care l-a rupt a fost cel al lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei in timp ce a spus: ”Isarescu nu ma reprezinta pe mine, Basescu este sluga lui si este primul care trebuie distrus”.

Basescu e un obedient masonic pe care multi oameni l-au votat”, a spus din nou sportivul in timp ce rupea afisul cu figura presedintelui Traian Basescu.

A urmat Elena Udrea. si pentru aceasta, Cojocnean a avut un mesaj in timp ce i-a rupt afisul: ”Udrea nu uita, Romania nu-i poseta ta!”.

Ultimul afis rupt a fost cel al primului-ministru Emil Boc despre care timisoreanul pe picioroange a spus: ”Boc e omul care e un mascarici, care nu are demnitate”.

In finalul protestului la care au participat aproximativ 40 de persoane, toate afisele rupte cu picioroangele de stefan Cojocnean au fost calcate in picioare.

Video-ul nu poate fi incarcat.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version