Opinia Timisoarei

Protest la Timisoara, in fata Prefecturii. Politistii au iesit in strada, nemultumiti de inghetarea salariilor in 2021

TIMISOARA. Zeci de politisti din Timisoara au iesit in strada si au protestat, chiar in ultima zi a anului, nemultumiti de inghetarea salariilor si mentinerea unor inechitati de ordin financiar, comparativ cu celelalte categorii de bugetari.

CITESTE SI: Premierul Florin Citu a anuntat ca salariile bugetarilor au fost plafonate la nivelul din decembrie 2020 

‘Nu creati un precedent, vom da doar avertisment’, ‘Vrem salarizare, nu discriminare‘, ‘Dialogul social pentru noi e crucial’, dar si alte lozinci au stat scrise pe pancartele pe care politistii le-au purtat in maini.

Protestul politistilor e programat pana la 12.00, in fata Prefecturii Timis. Acestia trebuie sa respecte toate normele privind linistea si ordinea publica, respectiv cele privind organizarea de manifestari in pandemie. Sunt aproximativ 30 de persoane care manifesta in aer liber, poarta mastile de protectie si pastreaza distanta fizica impusa de regulile sanitare.

CITESTE SI: Guvernul anunta ca voucherele de vacanta vor fi acordate si in 2021, punctul de amenda ramane la 145 de lei si este posibil sa creasca alocatiile copiilor cu 20% 

Astfel de proteste au fost anuntate si in alte locuri din tara, dupa anuntul potrivit caruia Guvernul va ingheta salariile bugetarilor in 2021.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version