Opinia Timisoarei

Protest la Timisoara fata de stapanii nesimtiti de caini care nu aduna fecalele ramase dupa animale pe strazi si in parcuri. FOTO!

TIMISOARA. De cate ori nu ati intalnit prin Timisora stapani iesiti la plimbare cu cateii care lasa in urma lor, fara nicio jena, toate resturile patrupedelor.

Nu se sinchisesc nici cand le atragi atentia, iar uneori te mai si ameninta ca asmut cainele pe tine. In urma cu cativa ani, in urma unei campanii, orasul a fost impanzit cu tablite prin care oamenii erau indemnati sa pastreze curatenia in Timisoara, iar una dintre ele ii viza chiar pe stapanii de catei.

Imi iubesc orasul ADUN resturile produse de cainele meu sta scris. Desi sunt prevazute si amenzi pentru cei care ignora mesajul, multora nu le pasa.

Iata insa ca sunt si timisoreni care iau atitudine, intr-o maniera proprie, fata de acesti nesimtiti care nu strang fecalele lasate de catei pe trotuare, prin parcuri, in locurile de joaca ale copiilor sau la colt de strada.

O tablita avertizoare, din zona Circumvalatiunii din Timisoara, a fost pur si simplu ‘bombardata’ cu bilute cleioase care s-au  lipit de metal ca stampa de scrisoare si aduc exact cu resturile pe care animalele le lasa in urma lor si a stapanilor fara jena.

Exit mobile version